Khas untuk FanaTAIK Mawi!!!


Err…. aku ni bukannya peminat Mawi… nak kata bukan peminat pun bukan…. aku cuma suka ambik kesempatan setelah aku tengok rating blog ni naik pulak sejak aku bubuh berita mawi.. ada ada jer caller terkini call tanya khabar macam dah kenal lama… Syukur alhamdulillah.. tapi buat yang FANATAIK MAWI tu.. jangan la dok baca tentang Mawi jer…. baca semua posting yang ada dekat blog aku ni…..
at least ada gak ilmu lain yang kita boleh belajar daripadanya… bak kata mawi……..

 

WORLD… WORLD JUGEK….. BLOG AKU JANGAN LUPA BACA PERABIH……!!! AHAKSSS….

2 responses to “Khas untuk FanaTAIK Mawi!!!”

  1. Anonymous says :

    aku pun x suke gak kat MAWI 2…ntah apelah yg menyebabkn org fanatik ngan MAWI ni…hm…mmg pelik…!!!

  2. Anonymous says :

    bencilah aku tengok dia!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: