Archive | December 2008

SALAH PAHAM (SX)


Sepasang suami isteri dah lama mencuba untuk mendapatkan anak. Lalu satu hari mereka bersetuju untuk menggunakan kaedah “anak tumpang” atau kata lain.. isterinya itu menggunakan benih lelaki lain untuk mengandung.. 🙂 Setelah bersetuju dan memilih bakal lelaki yang akan “menyedekahkan” (heheh) spermnya.. maka satu hari.. si suami berkata.. “Ok sayang.. abang pergi dulu… sebentar lagi lelaki tersebut akan datang…” (lelaki yang nak gunakan sperm dier la..). Kebetulan sebelum lelaki tersebut muncul..

tiba tiba seorang photographer bayi datang meng’offer’kan servis nya “Selamat pagi puan.. saya datang untuk..” Belum sempat habis bercakap.. isteri memotong kata katanya dan berkata “oh ya.. saya memang menunggu awak.” “Errr ya ka?” kehairanan photographer tu.. “Kalau macam tu.. bagus la.. Saya dah buat banyak bayi yang istimewa.. (maksudnya gambar yang baik la.. ). “Itu la yang suami dan saya harapkan..”kata si isteri.. “Silakan masuk.. dan duduk la..” “Hmmm macamana kita nak start???” tanya si isteri setelah beberapa ketika…

“Serahkan pada saya puan… saya selalunya buat di bathtub… sekali kat atas sofa.. dan beberapa kali di katil.. kekadang kat atas lantai di ruang tamu saja. . itu pun seronok juga.. Anda akan benar benar enjoy…”kata lelaki tadi menerangkan tempat tempat yang sesuai untuk diambil gambar.”Bathtub??? Atas lantai…??? Patutlah ianya tak pernah berkesan pada saya dan suami. Kami selalu lakukan di bilik tidur saja.. “jelas isteri. “Puan, tak ada orang yang bleh gerenti ianya baik setiap kali.. tapi kalau kita pelbagaikan posisi dan saya shoot dari beberapa angle.. saya jamin, anda akan suka dengan resultnya…” Si isteri tercengang.”Puan.. dlm keja saya nie seseorang mesti mengambil masa skit. Saya suka berada di luar dan di dalam buat beberapa ketika.. tapi tentu puan tak suka..”.”Macam saya tak tau???” kata si isteri.

Photographer tadi mengeluarkan gambar gambar bayi yang sungguh comel dari briefcasenya. “Yang ini saya buat maser di atas bus kat London.. “Hah!…atas bas????” terkejut si isteri. “Yang kembar ini plak memang tak disangka sangka.. bila anda tau bahawa memang susah nak bekerjasama ngan emaknya.. ” kata photograper tadi.. “Emaknyer susah nak bekerjasama??” tanya si isteri.. “Ya… memang susah.. sehingga saya terpaksa bawa dia ke Hyde Park untuk buat keja dengan baik.. orang ramai mengerumuni kami ketika itu.. untuk melihat dengan jelas apa yang kami lakukan…” “Di depan public???” “Ya.. dah tu.. lebih kurang 3 jam baru selesai. Emaknya menjerit terpekik sehingga saya tak boleh nak concentrate. Bila tupai tupai dah datang menghampiri alat saya.. saya terpaksa berhenti melakukannya.. ” cerita si Photograper.

“Awak maksudkan tupai tupai tu really usik awak punya…. alat???” tanya si isteri. “Ya puan… tak per la.. Puan dah bersedia ker.. Saya akan siapkan tripod. Lepas tu kita akan mulakan..” “Tripod???? Nak buat aper..??? “tanya si isteri.. “OH..itu untuk laraskan alat saya nanti. Ianya terlalu besar untuk saya pegang lama-lama..” “Er.. puan???Puan??? La..dier pengsan!!!

p/s : agak-agak faham tak citer tu..kekeke hahaha.. 🙂 sorry jangan tersinggung ya.. jenaka saja… :)”

Itulah anak yang baik


 

Dua orang ibu yang sudah lama tidak bertemu temannya dari satu kampung. Kalau satu kampung, sudah pasti akrab. Mereka masing-masing bertanyakan hal keluarga.

Ibu 1: “Aku ada seorang anak lelaki yang kelakuannya sangat baik.”

Ibu 2: “Adakah dia merokok?”

Ibu 1: “Oh, tidak! Tidak sama sekali! ”

Ibu 2: “Dia kadang-kadang minum arak?”

Ibu 1: “Oh, jelas tidak! Dia anak baik-baik”

Ibu 2: “Dia pernah berfoya-foya, suka pulang larut malam ke rumah?”

Ibu 1: “Tidak pernah sama sekali! Namanya juga anak lelaki harapan keluarga”

Anak 2: “Wah, bererti dia betul-betul anak lelaki yang sempurna, berapa ya usianya?”

Anak 1: “Minggu depan dia akan genap berusia enam bulan!”

Why men will always look for a reason to have more than one woman


A man needed a girlfriend and not a wife. Dia tak suka bila balik umah jer, bini citer pasal bil TNB tak bayar lagi, citer pasal tuan sewa rumah datang mintak duit. Dia menyampah biler hari hari kena dengar citer Mak kat kampung ( mak bini ler ) talipon suruh pi ziarah anak pak ngah kat UiTM. Guna akal puan2, bagi dia kenyang perut, malam tu pulak bagi se das dua, masa dia dok hisap rokok atas katil tu, kiss dahi dia baru ler mintak duit ker apa ker.. Yang si Laki tu pulak, jangan ler lepas menggigil keenakkan tu terus pejam mata membuta..kentut pulak tu..buruk.

Orang Jantan ni memang gatal dan miang..Jangan larang dia tapi jangan pi suruh dia raba bontot amoi kat Giant pulak..ish..Kalau mamat tu jeling pun dah kena belasah, fed up dia. Cubit manja cukup. Pastu, balik umah piat manja telinga dia pulak, ” Abang gatal ekkk..mai sini nak tengok gatal setara mana..” hehehe..pastu kau orang pikir sendiri ler apa nak buat..tak payah ajar dah. Tapi orang jantan pun jangan pulak jegil bijik mata kat amoi sampai berair mulut..Memang patut ler kalau bini belasah ngan kulit durian.

Cik Abang awak tu nak makan lauk yang awak masak….kalau hari hari ta pau kat kedai Wichuda..alamat bermadu ler awak. Pi ler beli buku masak Chef Wan tu.. satu investment yang memang patut. Kari tu biar ler rasa kari, ini idak, buat sup ayam tapi rasa cam hirup air panas bergaram. Buat ler macam tu, kena ada Mak Janda jambu bagi dia pekena gulai ketam ker apa ker, hmmm…makan hati ler awak nanti.

Kalau ada buah buahan kat umah tu, kupas ler bagi dia makan..Rambutan pun kupas depan dia..sambil pipi atas paha dia depan TV.. Tapi tak leh caya gak orang tuer tu..sambil sengeh makan rambutan pun dia dok khayal kat amoi gak tu..tapi tak kisah ler.. janji dia ada kat umah ngan awak… Ajak ler orang tua tu main congkak ker apa ker kat umah..hehehe..

Jangan ler di bebel sangat kat mamat tu kalau dia buat salah sikit sikit. Orang jantan ni pantang kalau diungkit kisah kisah lama… Tarik ler muker masam kejap..20 minit cukup. Tak payah dok moncong dari KL sampai Melaka. Pastu awak gertak jer..cakap ” kalau u boleh buat, I pun nak buat lah ” Alah..dia cakap jer tak takut tapi kat laur jer tunjuk macho..kat dalam dia cuak gak…

Tok sah dok rengek rengek mintak itu mintak ini. Girlfriend tak buat cam tu..GF selalu cakap ” asal dinda dapat bersama kekanda…itu saja yang dinda pinta”. Lagi rengek lagi ler dia tak belikan..lagi ler dia murah hati kat officer comel kat ofis.

Sex ? memang penting kak oi..jangan dok amik ringan. Awak yang mulakan dulu. Jangan tunggu dia mintak. 3 kali seminggu minimum. kalau period guna akal cari cara lain ( jgn sua kot belakang pulak..ish haru biru pulak nanti ). Kalau muak atas katil, bawah katil pulak hehe, muak dalam bilik, bagi orang gaji cuti, buat kerja atas sink..hehehhehehe.., kalau muak dalam rumah, ajak pi ronda dalam kereta, berenti kat taman bunga ker apa ker.. Pi chow kit sengsorang, beli ler maajun ker jamu ker bender ker, so that ketat sentiasa… gelak ler gelak. tak main main ni.

Bersolek..bersolek .. bersolek..bau tu kasi harum sikit. Kalau tak cukup duit nak beli perfume mahal, kat petaling street ada yang ciplak. RM 10 jer. Tapi jgn ler sembur sejam sekali, mau pengsan orang tuer tu. Bulu ketiak cukur, biar ler gatal ketiak tu, asal laki tak pi gatal kat luar. Bulu itu pun trim ler sikit tapi jgan pi kaler blonde lak, kena heart attack lak cik abang awak.

Amboi seronok kau orang jantan baca ni erk..kau orang tu pun sama gak. Exercise sikit. Ada hati nak tackle amoi tapi semput..perut tu jaga. Balik umah jgn ler dok berkubang ngan kain pelikat depan TV, bini2 kau orang tengok pun menyampah. Kalau bini dah wangi, kau orang pun sama ler ikut..bagi ler bini selera sikit nak seduce ko rang.
Ketiak macam ketiak monyet pastu dok harap bini cium…eee..

%d bloggers like this: