SALAH PAHAM (SX)


Sepasang suami isteri dah lama mencuba untuk mendapatkan anak. Lalu satu hari mereka bersetuju untuk menggunakan kaedah “anak tumpang” atau kata lain.. isterinya itu menggunakan benih lelaki lain untuk mengandung..🙂 Setelah bersetuju dan memilih bakal lelaki yang akan “menyedekahkan” (heheh) spermnya.. maka satu hari.. si suami berkata.. “Ok sayang.. abang pergi dulu… sebentar lagi lelaki tersebut akan datang…” (lelaki yang nak gunakan sperm dier la..). Kebetulan sebelum lelaki tersebut muncul..

tiba tiba seorang photographer bayi datang meng’offer’kan servis nya “Selamat pagi puan.. saya datang untuk..” Belum sempat habis bercakap.. isteri memotong kata katanya dan berkata “oh ya.. saya memang menunggu awak.” “Errr ya ka?” kehairanan photographer tu.. “Kalau macam tu.. bagus la.. Saya dah buat banyak bayi yang istimewa.. (maksudnya gambar yang baik la.. ). “Itu la yang suami dan saya harapkan..”kata si isteri.. “Silakan masuk.. dan duduk la..” “Hmmm macamana kita nak start???” tanya si isteri setelah beberapa ketika…

“Serahkan pada saya puan… saya selalunya buat di bathtub… sekali kat atas sofa.. dan beberapa kali di katil.. kekadang kat atas lantai di ruang tamu saja. . itu pun seronok juga.. Anda akan benar benar enjoy…”kata lelaki tadi menerangkan tempat tempat yang sesuai untuk diambil gambar.”Bathtub??? Atas lantai…??? Patutlah ianya tak pernah berkesan pada saya dan suami. Kami selalu lakukan di bilik tidur saja.. “jelas isteri. “Puan, tak ada orang yang bleh gerenti ianya baik setiap kali.. tapi kalau kita pelbagaikan posisi dan saya shoot dari beberapa angle.. saya jamin, anda akan suka dengan resultnya…” Si isteri tercengang.”Puan.. dlm keja saya nie seseorang mesti mengambil masa skit. Saya suka berada di luar dan di dalam buat beberapa ketika.. tapi tentu puan tak suka..”.”Macam saya tak tau???” kata si isteri.

Photographer tadi mengeluarkan gambar gambar bayi yang sungguh comel dari briefcasenya. “Yang ini saya buat maser di atas bus kat London.. “Hah!…atas bas????” terkejut si isteri. “Yang kembar ini plak memang tak disangka sangka.. bila anda tau bahawa memang susah nak bekerjasama ngan emaknya.. ” kata photograper tadi.. “Emaknyer susah nak bekerjasama??” tanya si isteri.. “Ya… memang susah.. sehingga saya terpaksa bawa dia ke Hyde Park untuk buat keja dengan baik.. orang ramai mengerumuni kami ketika itu.. untuk melihat dengan jelas apa yang kami lakukan…” “Di depan public???” “Ya.. dah tu.. lebih kurang 3 jam baru selesai. Emaknya menjerit terpekik sehingga saya tak boleh nak concentrate. Bila tupai tupai dah datang menghampiri alat saya.. saya terpaksa berhenti melakukannya.. ” cerita si Photograper.

“Awak maksudkan tupai tupai tu really usik awak punya…. alat???” tanya si isteri. “Ya puan… tak per la.. Puan dah bersedia ker.. Saya akan siapkan tripod. Lepas tu kita akan mulakan..” “Tripod???? Nak buat aper..??? “tanya si isteri.. “OH..itu untuk laraskan alat saya nanti. Ianya terlalu besar untuk saya pegang lama-lama..” “Er.. puan???Puan??? La..dier pengsan!!!

p/s : agak-agak faham tak citer tu..kekeke hahaha..🙂 sorry jangan tersinggung ya.. jenaka saja… :)”

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: